Ivm Corona verwacht ik dat de volgende cursus pas zal starten in 2022. Wilt u op de hoogte gehouden worden, dan kunt u een mailtje sturen naar info@frutseltante.nl. Of u meldt zich aan voor mijn nieuwsbrief (link op home pagina onderaan).

Altijd al willen handletteren, maar niet weten waar je moet beginnen? Een boek gekocht, maar er nog niets mee gedaan? Wel eens wat nagetekend, maar daar blijft het bij?

Volg nu dan de 3 daagse Handlettercursus, gegeven door Frutseltante.

Een cursusavond is van 19:30 tot 22:00 We houden geen pauze, koffie/thee is tijdens de workshop inbegrepen.

Doordat het handletteren in een cursus is gegoten in plaats van een workshopavond, is er veel gelegenheid om meer variatie in het handletteren te leren en te oefenen. We gaan de onderwerpen als volgt verdelen:

Prijs: € 62,50 p.p

 

Avond 1 Letters decoraties en basismaterialen

Welke soorten letters zijn er, Hoe versier je een letter. Waar moet je op letten bij bepaalde letters. Hoe maak je een schaduw. We gaan oefenen en we gaan verschillende letters uitwerken. Ook kijken we even naar de basis materialen die we gebruiken om de letters te tekenen. Banners, krullen, Lijnen, en kaders… Ze komen allemaal aan bod. Tevens wil ik deze avond wat dieper ingaan op alle materialen die je naast de basismaterialen en brushpennen kan gebruiken met het handletteren. En natuurlijk kan je van alles proberen. En natuurlijk maken we ook vanavond ook lekker oefenen met krullen en banners.

 

Avond 2 Brushletteren

Dit is een techniek die je moet oefenen en dat gaan we dan ook deze avond doen. Je krijgt daarnaast een uitleg over diverse soorten en merken brushpennen en je mag ze allemaal proberen. Eens kijken of het je lukt om aan het eind van de avond een woord in brushlettering te schrijven.

 

Avond 3  Een compositie maken

Hoe maak je een compositie, waar let je op bij het uitwerken van een quote. We gaan de uitdaging aan om eenquote uit te werken. Dit kan je op verschillende manieren.

Vragen:

Hoe kan ik me opgeven voor de cursus?

Dit kan dmv een mail naar info@frutseltante.nl

Moet ik wat meenemen voor de workshop?

Nee, tijdens de cursus wordt al het materiaal verzorgd door Frutseltante. Daarnaast krijg je wat oefenpapier. De uitleg en alle voorbeelden lever ik digitaal bij je aan. Of je kan dit als een uitgeprint pakket kopen voor € 5,00.

Waar kan ik materialen die ik fijn vindt om te gebruiken kopen?

Na elke cursusavond is er nog even gelegenheid om kwalitatief goede materialen aan te schaffen met een speciale cursus korting van 10%. De prijzen van de materialen kan je van te voren in mijn webshop nakijken. Ik vind het leuk om mensen te enthousiasmeren voor deze hobby en ik probeer mijn prijzen zo laag mogelijk te houden.

Moet ik huiswerk doen?

Handletteren leren is oefenen, oefenen en oefenen. Je hoeft geen huiswerk te doen als je daar geen gelegenheid voor hebt. Tenslotte oefen je ook al in de lessen. Echter is het wel bevorderlijk voor de kwaliteit van je werk als je oefent. 

Hoe gaat de betaling?

Op de eerste lesavond wordt het gehele bedrag afgerekend, dit kan contant of d.m.v. pinbetaling.

Kan je annuleren en zijn daar kosten aan verbonden?

Er zijn geen kosten aan verbonden om te annuleren. Wel zou het fijn zijn dat, mocht je onverhoopt niet kunnen, je dit zo snel mogelijk doorgeeft. Zo kan er mogelijk nog iemand anders deelnemen als de cursus vol is.

Voor overige vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen met Ria (Frutseltante)

© 2017 - 2021 Frutseltante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel