Lettertante is een onderdeel van Frutseltante. Via Frutseltante worden er handletter- en ecoline workshops gegeven. Ook is er een 3 daagse handlettercursus mogelijk. 

Wil je zien wat Lettertante allemaal maakt, ga dan naar mijn instagramaccount:         

In de webwinkel van Frutseltante zijn ook heel veel handletter en handlettergerelateerde materialen te vinden.

Snuffel dus snel rond in de  WEBWINKEL

Handlettercursus 3 avonden

Volgende cursus in januari 2023

Altijd al willen handletteren, maar niet weten waar je moet beginnen? Een boek gekocht, maar er nog niets mee gedaan? Wel eens wat nagetekend, maar daar blijft het bij? Of gewoon lekker mee doen om al mijn diverse pennen uit te proberen en wellicht nog iets op te steken. 

Volg nu dan de 3 daagse Handlettercursus:

  • Prijs: € 69,50 p.p
  • 3 avonden van 19:30 tot 22:00 uur (om de 2 weken)
  • Inclusief materiaalgebruik tijdens de workshop
  • Inclusief koffie of thee

Doordat het handletteren in een cursus is gegoten in plaats van een workshopavond, is er veel gelegenheid om meer variatie in het handletteren te leren en te oefenen. We starten met een kopje koffie of thee en een stukje uitleg met voorbeelden van mij. Dan gaan we lekker zelf aan de slag. Halverwege lassen we 10 minuten pauze in. 

Avond 1 - Letters tekenen en basismaterialen

Avond 2  - Brushletteren en materialen hiervoor

Avond 3  - decoraties (zoals banners) en hoe maak je een compositie

Terugkomavond cursisten

Nieuw is de terugkom-avond. Gezellig nog een avond handletteren en gebruik maken van mijn materialen en expertise? Dat kan voor € 7,50. Natuurlijk inclusief koffie en thee. Tijd 20:00 tot 22:00 uur. Datum: op een dinsdag in februari 2023. Deze avond is niet alleen voor cursisten van het afgelopen seizoen, maar voor alle eerdere cursisten die de Handletterworkshop van Frutseltante hebben gevolgd, ook in eerdere jaren. Geef je op via de mail. Plaats voor 10 personen en vol=vol.

VEELGESTELDE VRAGEN: 

Hoe kan ik me opgeven voor de cursus?

Dit kan dmv een mail naar info@frutseltante.nl

Moet ik wat meenemen voor de workshop?

 Nee, tijdens de cursus wordt al het materiaal verzorgd door Frutseltante. Daarnaast krijg je oefenpapier. De uitleg en alle voorbeelden lever ik digitaal bij je aan, dus je krijgt een uitgebreid online naslagwerk. Vind je dat onhandig, dan kan je een uitgeprint pakket kopen voor € 4,50.

Daarnaast heb ik een startpakketje voor je t.w.v. € 17,50 voor € 14,50. Hierin zit een micron fineliner, een gelly roll wit, een handletterpapier (wit, bruin en zwart papier), een goede gum, een geodriehoek en een tombow fudenosuke. 

Waar kan ik materialen die ik fijn vindt om te gebruiken kopen?

Bij elke cursusavond is er nog even gelegenheid om kwalitatief goede materialen aan te schaffen met een speciale cursus korting van 10%. De prijzen van de materialen kan je van te voren in mijn webshop nakijken. Ik vind het leuk om mensen te enthousiasmeren voor deze hobby en ik probeer mijn prijzen zo laag mogelijk te houden.

Moet ik huiswerk doen?

Handletteren leren is oefenen, oefenen en oefenen. Je hoeft geen huiswerk te doen als je daar geen gelegenheid voor hebt. Tenslotte oefen je ook al in de lessen. Echter is het wel bevorderlijk voor de kwaliteit van je werk als je oefent. Omdat de cursus avonden om de twee weken zijn, kan je in de week dat je niet komt, zelf een avond oefenen.

Hoe gaat de betaling?

Ik stuur je een mail of whatsapp met een betaalverzoek voor € 5,- reserveringskosten. De rest van het bedrag kan je op de eerste avond contant of dmv een betaalverzoek /pinnen betalen. 

Kan je annuleren en zijn daar kosten aan verbonden?

Tot 5 dagen van te voren kan je annuleren zonder reden. Van de reserveringskosten stort ik € 4,75 terug (excl kosten betaalverzoek). Indien het minder dan 5 dagen is kijken we samen even naar de mogelijkheden. Als je niet kan, geef dit dan zo snel mogelijk door, wellicht kan ik dan nog andere deelnemers plaatsen als de cursus al vol is. 

Voor overige vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen met Ria (Frutseltante), zie de contactpagina

© 2017 - 2022 Frutseltante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel