Lettertante is een onderdeel van Frutseltante. Via Frutseltante worden er handletter- en ecoline workshops gegeven. Ook is er een 3 daagse handlettercursus mogelijk. 

Wil je zien wat Lettertante allemaal maakt, ga dan naar mijn instagramaccount:         

In de webwinkel van Frutseltante zijn ook heel veel handletter en handlettergerelateerde materialen te vinden.

Snuffel dus snel rond in de  WEBWINKEL

Handlettercursus 3 avonden

DE DATA ZIJN BEKEND:  DINSDAG 17 MEI 2022   -    DINSDAG 31 MEI 2022    -    DINSDAG 14 JUNI 2022    *

Altijd al willen handletteren, maar niet weten waar je moet beginnen? Een boek gekocht, maar er nog niets mee gedaan? Wel eens wat nagetekend, maar daar blijft het bij? Of gewoon lekker mee doen om al mijn diverse pennen uit te proberen en wellicht nog iets op te steken. 

Volg nu dan de 3 daagse Handlettercursus:

  • Prijs: € 65,00 p.p
  • 3 avonden van 19:30 tot 22:00 uur (om de 2 weken)
  • Inclusief materiaalgebruik tijdens de workshop
  • Inclusief koffie of thee

Doordat het handletteren in een cursus is gegoten in plaats van een workshopavond, is er veel gelegenheid om meer variatie in het handletteren te leren en te oefenen. We starten met een kopje koffie of thee en een stukje uitleg met voorbeelden van mij. Dan gaan we lekker zelf aan de slag. Halverwege lassen we 10 minuten pauze in. 

Avond 1 - Letters tekenen en basismaterialen

Avond 2  - Brushletteren en materialen hiervoor

Avond 3  - decoraties (zoals banners) en hoe maak je een compositie

* Kan je de opgegeven dag / data niet, laat het mij dan even weten. Bij voldoende animo start ik een 2e cursus dit jaar en dan mag jij aangeven welke dag/dagen van de week je voorkeur heeft.

VEELGESTELDE VRAGEN: 

Hoe kan ik me opgeven voor de cursus?

Dit kan dmv een mail naar info@frutseltante.nl

Moet ik wat meenemen voor de workshop?

Nee, tijdens de cursus wordt al het materiaal verzorgd door Frutseltante. Daarnaast krijg je wat oefenpapier. De uitleg en alle voorbeelden lever ik digitaal bij je aan, dus je krijgt een online naslagwerk. Vind je dat onhandig, dan kan je een uitgeprint pakket kopen voor € 4,50.

Daarnaast heb ik een startpakketje voor je t.w.v. € 13,50 voor € 9,99 (dat is 26% korting). Hierin zit een micron fineliner, een gelly roll wit, een blok handletterpapier (wit, bruin en zwart papier), een goede gum, een geodriehoek en een tombow fudenosuke. De fineliner mag je zelf de dikte uitkiezen en de fudenosuke kan je kiezen tussen een harde of zachte punt. 

Waar kan ik materialen die ik fijn vindt om te gebruiken kopen?

Bij elke cursusavond is er nog even gelegenheid om kwalitatief goede materialen aan te schaffen met een speciale cursus korting van 10%. De prijzen van de materialen kan je van te voren in mijn webshop nakijken. Ik vind het leuk om mensen te enthousiasmeren voor deze hobby en ik probeer mijn prijzen zo laag mogelijk te houden.

Moet ik huiswerk doen?

Handletteren leren is oefenen, oefenen en oefenen. Je hoeft geen huiswerk te doen als je daar geen gelegenheid voor hebt. Tenslotte oefen je ook al in de lessen. Echter is het wel bevorderlijk voor de kwaliteit van je werk als je oefent. Omdat de cursus avonden om de twee weken zijn, kan je in de week dat je niet komt, zelf een avond oefenen.

Hoe gaat de betaling?

Op de eerste lesavond wordt het gehele bedrag afgerekend, dit kan contant of d.m.v. pinbetaling of betalingsverzoek.

Kan je annuleren en zijn daar kosten aan verbonden?

Er zijn geen kosten aan verbonden om te annuleren. Wel zou het fijn zijn dat, mocht je onverhoopt niet kunnen, je dit zo snel mogelijk doorgeeft. Zo kan er mogelijk nog iemand anders deelnemen als de cursus vol is.

Voor overige vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen met Ria (Frutseltante), zie de contactpagina

© 2017 - 2022 Frutseltante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel