Frutseltante is verkooppunt voor Diam's 3 D verf. Klik hier voor de verkooppagina.

Diam's 3D verf is verf op waterbasis en je kunt er reliëf (3D) mee creeën. De 3D verf zit in tubes en is  direct vanuit de tube te gebruiken, zodat er eenvoudig direct een 3D effect onstaat. Met de tubes kun je fijne lijntjes en stippels maken. En zelfs een mozaiëk effect. Door het schroefdopje kan je bij een eventuele verstopping de tube van binnenuit schoonmaken en maak je hierdoor niet het spuiteinde kapot.

Wat deze verf zo bijzonder maakt is dat deze verf op verschillende ondergronden gebruikt kan worden. Het kan op hout, metaal, porselein, kunststof, glas en textiel. De Diam's 3D verf is tot 40 graden machine wasbaar. De verf kan dus prima op buitenprojecten gebruikt worden, zonder een extra vernislaag. Omdat de verf zuurvrij is, is hij ook zeer geschikt voor o.a. kaarten maken en scrapbooken.

De Diam's 3D tubes zijn in verschillende varianten te verkijgen zoals special effects, glanzend, parelmoer, transparant glitter en dekkend glitter.

​Deze veelzijdige verf is voor zoveel toepassingen te gebruiken. Proffesionele schminkers gebruiken de verf om bling clusters te maken en hoe leuk is het om oude schoenen of een oude tas die je eigenlijk weg wilde gooien te versieren met deze geweldige verf. ​En natuurlijk is het succesnummer de waxinelichtjes versieren met de Diam's 3D verf.

 

© 2017 - 2022 Frutseltante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel