Ria Lucas is Frutseltante

Hallo allemaal! Ik ben Ria, geboren en al mijn hele leven woonachtig in Ede. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.  

Kom ik je bekend voor? Ik sta altijd met mijn kraam op de fairs bij Hoekelum. En ik help de laatste jaren bij Fantasieland  als vrijwilliger met schminken of de creatent.  Al van jongs af aan ben ik bezig en als kind/tiener was ik al bezig met  knutselen, kaligrafie en pergamano. Later breidde dit zich naar nog veel meer leuke creatieve technieken uit. Ik vind het leuk om anderen te laten zien wat er mogelijk is en ze enthousiast te maken. 

Materiaalkeuze: Voor mijn bedrijf ben ik op zoek gegaan naar materialen waar ik blij van wordt. Die voor meerdere toepassingen, en voor zowel kinderen als volwassenen gebruikt kunnen worden. 

Inmiddels heb ik een grote diversiteit aan artikelen waar ik mee werk, die ik verkoop en waar je advies over kan krijgen. (foto van in de buurt Ede).

Tevens schmink ik al een aantal jaren kinderen, dit doe ik onder de naam  schminktante.

   

Leoni ondersteunt Ria bij Frutseltante

 Leoni is de helpende hand bij de kinderfeestjes en op markten. Leoni en ik gaan de kinderfeestjes verdelen en af en toe zullen we ze samen doen.

Leoni: " Mijn naam is Leoni Mulder. Knutselen heb ik altijd al graag gedaan, zeker ook met mijn eigen kinderen. Van foam klei tot quilten, het is fijn om met mijn handen bezig te zijn. Het leuke van werken met kinderen is het enthousiasme en de energie waarmee ze aan de slag gaan. Het creatieve proces en het plezier tijdens het maken vind ik belangrijker dan het eindresultaat. Maar natuurlijk zorgen wij er voor dat ieder kind tevreden over zijn/haar werkstuk naar huis gaat. Mooi om te zien dat ze soms zelf verbaasd zijn over hun eigen kunnen! In het atelier is er altijd een ontspannen sfeer dit alles maakt dat ik van ieder feestje steeds weer geniet."

   Waarom is knutselen zo belangrijk:

Knutselen stimuleert de creatieve ontwikkeling. Het daagt uit tot waarnemen en denken. Het vergroot de ruimtelijke oriëntatie en motorische vaardigheden worden getraind. Je leert aan te pakken, uit te proberen, vindingrijk te zijn en door te zetten. Gezamelijk knutselen bevordert contactuele vaardigheden door elkaar te helpen, te delen en samen te werken.            

Kwaliteit vind ik belangrijk. Zowel met materialen als in de bedrijfsvoering. Hierin kunt u dus proffesionaliteit verwachten. Ik ben een ZZP-er, aangemeld bij de kamer van koophandel. Zowel Leoni als ik hebben meerdere cursussen en workshops op verschillende creatieve gebieden gevolgd en blijven dit ook doen. Hiermee doen we nieuwe ideeën op en leren we verschillende technieken. We vinden het van belang dat de klant tevreden is na een aankoop of workshop.

© 2017 - 2022 Frutseltante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel