Ria Lucas is Frutseltante

Hallo allemaal! Ik ben Ria, geboren en al mijn hele leven woonachtig in Ede. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.  

Kom ik je bekend voor? Ik sta altijd met mijn kraam op de fairs bij Hoekelum. En ik help altijd met schminken bij Fantasieland  als vrijwilliger. 

Al van jongs af aan hou ik van knutselen en kaligrafie. Ik vind het leuk om anderen te laten zien wat er mogelijk is en ze enthousiast te maken. 

 

    

       

 Voor mijn bedrijf ben ik op zoek gegaan naar materialen waar ik blij van wordt. Die voor meerdere toepassingen, en voor zowel kinderen als volwassenen gebruikt kunnen worden. 

Inmiddels heb ik een grote diversiteit aan artikelen waar ik mee werk, die ik verkoop en waar je advies over kan krijgen of kan komen uitproberen. 

 

Tevens schmink ik al een aantal jaren kinderen, dit doe ik onder de naam  schminktante.

Waarom is knutselen zo belangrijk:

Knutselen stimuleert de creatieve ontwikkeling. Het daagt uit tot waarnemen en denken. Het vergroot de ruimtelijke oriëntatie en motorische vaardigheden worden getraind. Je leert aan te pakken, uit te proberen, vindingrijk te zijn en door te zetten. Gezamelijk knutselen bevordert contactuele vaardigheden door elkaar te helpen, te delen en samen te werken.            

Kwaliteit vindt ik belangrijk. Zowel met materialen als in de bedrijfsvoering. Hierin kunt u dus proffesionaliteit verwachten. Ik ben een ZZP-er, aangemeld bij de kamer van koophandel. Ik blijf zelf ook lessen en workshops volgen, zodat ik nieuwe ideeën en technieken leer. Ook vind ik het van belang dat de klant tevreden is na een aankoop of workshop.

© 2017 - 2021 Frutseltante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel