Ria Lucas is Frutseltante

Wie is Ria?

Hallo allemaal! Ik ben geboren en getogen in Ede Zuid. Maar sinds 2008  woon ik met veel plezier in Ede Oost. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen een meisje (Emma) en een jongen (Connor). 

Kom ik je bekend voor? Ik sta altijd met mijn kraam op de fairs bij Hoekelum. En ik help altijd met schminken bij Fantasieland  als vrijwilliger. 

Hoe is het begonnen?

Al van jongs af aan hou ik van knutselen. Ook kaligrafie deed ik al in mijn tienerjaren. Ik vind het leuk om anderen te laten zien wat er mogelijk is en ze hier enthousiast te maken. Dus ik dacht, laat ik van mijn hobby mijn werk maken. Tevens kan ik zo zelf mijn werktijden bepalen. Erg handig met de zorg voor mijn gezin.

Voor mijn bedrijf ben ik op zoek gegaan naar materialen waar ik blij van wordt. Die voor meerdere toepassingen, en voor zowel kinderen als volwassenen gebruikt kunnen worden. Ik heb een cursus gedaan voor Hobbyfunleidster en ik werk met Diam´s 3d verf, Foam Clay en nog veel meer leuke materialen. En wat belangrijk is, deze materialen zijn leuk om mee te werken voor zowel kinderen als volwassenen.

En natuurlijk ben ik al een paar jaar enthousiast over het handletteren en werken met Ecoline. Inmiddels heb ik een grote diversiteit aan artikelen waar ik mee werk, die ik verkoop en waar je advies over kan krijgen of kan komen uitproberen. 

En wat ik ook al jaren graag doe is het schminken van kinderen, dit doe ik onder de naam  schminktante.

         

Waarom is knutselen zo belangrijk:

Knutselen stimuleert de creatieve ontwikkeling. Het daagt uit tot waarnemen en denken. Het vergroot de ruimtelijke oriëntatie en motorische vaardigheden worden getraind. Je leert aan te pakken, uit te proberen, vindingrijk te zijn en door te zetten. Gezamelijk knutselen bevordert contactuele vaardigheden door elkaar te helpen, te delen en samen te werken.            

Ik vind het belangrijk dat u kwaliteit bij mij krijgt. Zowel in de workshop als met de materialen. En met kwaliteit komt ook een stukje proffesionaliteit kijken. Ik ben aangemeld bij de kamer van koophandel. Ik blijf zelf ook lessen en workshops volgen, zodat ik nieuwe ideeën en technieken leer. Ook vind ik het van belang dat de klant tevreden is na een workshop. Voor ongelukjes tijdens een workshop heb ik een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering voor Frutseltante afgesloten. 

© 2017 - 2020 Frutseltante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel